Tack för alla gratulationer!

Ännu ett år har gått och jag har blivit äldre, iallafall på pappret, inte till sinnet. Jag vill börja med att tacka för alla gratulationer! Blir alldeles rörd, som vanligt! Men visst är det statistiken som ni gillar, den som kommer nu? Det gör iallafall jag, så tack för att ni alla deltar i min årliga födelsedagsanalys 🙂

Skärmklipp 2015-06-23 09.42.10

I år fyllde jag på en måndag, alla var tillbaka efter en regnig midsommar. Många har tillgång till antingen dator eller smartphone. Ser man tillbaka på året så har jag själv inte varit så aktiv varken på Google+ eller på twitter. Förra året hade Google+ en födelsedags reminder, den fanns inte år. Det är en av anledningarna till att jag inte har några som helst gratulationer därifrån i år.

När det gäller instagram så jag under året ökat med followers, men det är ju de som gillar mina katter. Det är ju inte mig som person de följer egentligen därav är heller inte min födelsedag något stort. Det är större när mina katter fyller år! 😀

Whatsapp har jag inte heller använt något detta år. Därav så har den kanalen också försvunnit. SMS ligger rätt lika, dock kan jag meddela att det är inte riktigt samma som sms:ar varje år, det varierar lite vilket är kul. Chatt i detta fall är både Skype samt FB-chatt.

Det som har ökat är så klart Facebook. Som jag har sagt så många gånger tidigare så ser jag Facebook som en social-kontaktbok. Där har jag alla mina kontakter samlat på ett ställe. Jag kan ta del av deras liv genom deras nyhetsflöden. Framför allt blir jag påmind om när de fyller år! Erkänn om ni inte hade haft Facebook som påminde er, hur många hade haft koll på vem som fyller år när?

Men varför har det vuxit i år, har det hänt något speciellt? Ja, jag har varit mer aktiv via Facebook i år och har även börjat engagera mig i en helt ny krets med fantastiska kattälskande människor. Detta har gjort att jag har fått flera nya vänner och har på så sätt även fått dem att vara snälla nog att gratulera mig.

En annan sak är självklart att jag inte i år fyllde på själva midsommar. Det gör mycket. När det är själva högtiden så har folk inte tid att gratulera, mer att själva lägga upp bilder/statusar på vad de själva gör. Allt annat tittar man igenom efter helgen.

Jag är klart nöjd med min födelsedag och än en gång tack alla ni som förgyllde min dag genom en liten gratulation! TACK!

Ni kan läsa om mina tidigare födelsedagar: 2010, 2011,  2013 samt 2014

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.