Läkemedelsverket har idag stoppat Depends gellack. Jag har tidigare skrivit om mina problem med naglar och nagelband samt om Depends reklamtationshantering. Blev intervjuad av Aftonbladet-tv kring denna nyhet och om vad jag tycker om beslutet och jag är glad över att produkten stoppas. Jag vill inte att någon annan skall få samma problem. Jag har ändå kommit undan lindrigt mot andra som har haft så mycket värre. Oavsett så tycker jag att Depend nu får göra om – gör rätt.

Jag hoppas nu på en ny produkt som inte ger dessa problem. Det som är lurigast med allt detta är att det har tagit så lång tid innan jag fick problem. Hade jag redan första gången känt av någonting så hade det varit skillnad. Nu var det inte så och jag gick med tron att allt skulle funka som vanligt.

För er som inte är uppdaterade så har jag fått mina pengar tillbaka från Depend och mina produkter är på väg tillbaka till dem. Slutet gott, allting gott!