När vänskapen betyder allt

Äpplen

För mig är vänskap något vackert. Det är något som du själv väljer och som du vårdar med omsorg. Jag har ett par få vänner som jag skulle verkligen göra allt för. Kanske inte döda men i stort sätt allt.

När jag pratar om vänskap så är det något som man har även när det är svårt. Det kanske är då som den riktiga prövningen för vänskap träder in och då gäller det att inte ge upp. Jag är glad över alla mina vänner. Jag försöker vara där även när det är jobbigt, för det är så jag önskar de ska vara för mig.

Ingen har idag något perfekt liv utan problem. En del har bara mer än andra. En del har framför allt svårare att lösa sina problem än andra. Jag är glad över att vara en problemlösare som gillar att fokusera på framtiden och som ser positivt på det mesta. Jag tror att det är det som har drivit mig framåt!

Sista månaden har varit en riktig prövning. Jag tror kommer fortsätta ett tag till, prövningen alltså. Men det är äkta vänskap som gör att det är värt varje minut. Det är vänskapen som driver mig framåt och som ger mig kraft till att orka. Det är vänskapen som betyder allt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.