God Jul allesammans!

Nu hoppas jag att ni har haft en underbar julafton. Själv har jag haft en vecka fylld med jobb så att komma fram till pappa i Karlskoga i går förmiddags var en underbar känsla. Som om jag kommit i mål för 2013.

Året har varit lite annorlunda, det var varit en bra år med många aha-upplevelser och polletter  som har trillat ner. Jag har själv valt och tagit lite time-out. För en gång skull behöver jag inte vara så jäkla duktig. Jag behöver bara vara jag och det är helt okey.

Många år har jag ägnat mig åt mitt jobb, det har varit nästan det viktigaste för mig. Idag är det inte så. Idag är jag och mitt liv mycket viktigare. Jag vet inte om det har med att jag har passerat fyrtiostrecket eller om det bara är rätt tid i mitt liv att göra förändringar. Oavsett så känns det skönt. Jag har hittat mig själv.

Nu kan jag njuta ett par dagar med mina tre små kattungar och med Choklad och Vanilj. Det är fantastiskt hur fort de utvecklas och hur deras egenskaper sitter kvar från det de födds. De är tre söta krabater som busar som bara den i lekhagen.

Nästa år kommer bli ett väldigt roligt år. Finns så mycket nytt roligt jag kan sysselsätta mig med. Jag ser fram mot 2014. Men tills dess skall jag njuta. Njuta av att bara göra ingenting….

Ha en riktigt God Jul allesammans!

2012-12-11 16.38.38 2012-12-10 15.48.08

Julkort-med-sötsakerna

2 svar på ”God Jul allesammans!”

  1. Hittade hit via instragram och ville bara säga att oj så söta dina kissar är i tomteluva! Ska bli roligt att titta runt här! 🙂

  2. Hej Anneli! Kul att du hittat hit! Har även en sida för min lilla uppfödning där du kan hitta mer bilder på Mini-Vaniljerna.

    Hälsningar Suzanne

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.