Vad gör du med dina gamla mobiler?

Många frågar mig just det. Vad gör du med alla dina gamla mobiler. Använder dem säger jag. Inte alla på en gång och inte alla så ofta men ibland så. Det är skönt att ha kvar dem, det är skönt att ibland med all snabb teknik, stanna upp och gå tillbaka till hur det var innan. Reflektera och sedan göra en analys om hur/vad som kommer hända i framtiden.

När det gäller mina mobiler så har jag en förkärlek till dem allesammans. De har bara olika syften. Mina allra äldsta mobiler används som testmobiler. Senast förra veckan fick de arbeta som testmobiler för en ny mobiltjänst.

Jag får även erkänna att jag har minst en telefon i varje rum. Min iPhone 3GS arbetar numera som babymonitor.

2013-11-25 14.08.13-2Min iPhone 4S som mediaspelare i sovrummet. Min Samsung Galaxy Note II är finns alltid uppladdad i mitt arbetsrum. Min iPhone 5 följer med mig var jag är… den kan jag inte vara utan.

Vad använder ni era gamla mobiler till?

3 svar på ”Vad gör du med dina gamla mobiler?”

  1. Borde ha sparat alla mina mobiler jag haft genom åren, hade varit en kul samling nu, men det tänkte man inte på förut när man köpte en ny.

  2. Hej Andreas! Det är aldrig försent, börja spara dem du har ;D Kommer komma fler framöver, lovar!

  3. Jag brukar faktiskt behålla mina gamla mobiler även om de inte fungerar, men de fick jag kasta pga en brand 🙁

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.