Ennazus – Jag skapar, därför finns jag

Skärmdump_ennazus

Nu öppnar jag en webshop med mina mönster! Först ut är det tapeter och canvastavlor!

Tapeterna finns i två versioner, vanliga som man får använda tapetlim och självhäftande. Jag kommer lägga upp lite olika storlekar men är du intresserad av mönstret på tapeten med måtten inte finns som du vill ha så maila mig på hej@ennazus.se så återkommer jag med pris och lägger upp den i webshoppen.

Tavlorna kommer jag börja med i 3 olika format, 25 cm x 25 cm, 50 cm x 50 cm samt 75 cm x 75 cm. Motiven på tavlorna och på tapeterna kommer vara både illustrationer samt fotografier.

Kommer uppdatera med massa nya produkter så passa på och anmäler er till mitt nyhetsbrev! 😉

Hoppas det finns något som intresserar dig!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.