Go Scratch it!

Jag älskar verkligen Kickstarter! Jag har sagt det förr och jag säger det igen. För mig är det en marknad fylld med möjligheter. Ett av de senaste projekten jag har backat är Scratch, designade nail polish wraps.

Jag valde att betala $25 och fick då tre olika designade nagelmallar, en liten rosa nagelfil samt en pinne för nagelbanden. Projektet startades av Chelsea Kent i USA som hade en förfrågan gällande  investering på $6,000, men fick ihop $36,865 vilket har gett henne möjlighet att starta upp och lansera produkten. Otroligt kul att det numera är så enkelt att få möjlighet att prova att utveckla nya produkter och tjänster. Det är fantastiskt och se hur vi kan öka vår kreativitet och hur vi alla kan hjälpa till att skapa nya saker.

bild(2)

Det är rätt enkelt att sätta fast nagel wrapsen, och det finns bra instruktioner via goscratch.it/instructions.
bild 1 bild 2 bild 3 bild 4bild 2
För er som vill ha lika roliga naglar som mig, så finns nu dessa nagelwraps till försäljning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.