Dan före dan

blommor1

Imorgon är det sista dagen på #Blogg100, det är också sista dagen och lämna in deklarationen. Jag gillar verkligen att deklarera, men denna gång gick jag bet på NE-bilagan, men skam den som ger sig, jag får ringa och fråga imorgon. Allt annat är klart så det kommer gå fort och skicka in. Tips: Läs igenom avdragslexikonet, det ändras lite varje år så det kanske kan vara något som du missar annars.

Så smidigt det är nu om man jämför bara för 10 år sedan. Då var man tvungen och åka till närmaste skattekontor och lämna in sin deklaration. Idag så kan jag göra allt via datorn. Så smidigt, så bra. I love it!

Det märks att det är vår. Solen har varit snäll och visat sig idag och jag har kunnat sitta lite på min altan. Tyvärr vill katterna inte göra mig sällskap. De ville hellre vara inomhus och sprang snabbt in igen så fort de kunde.

Själv så hann jag prata lite med grannarna, för det är så när man bor i radhusområde. Det är nu man samlas och pratas vid. Vi har städdag nästa lördag och jag inser att jag inte kommer undan då detta är på förmiddagen. Sedan blir det #LCHF träff på eftermiddagen kvällen, men som sagt det är inte förrän på lördag – det är flera dagar kvar tills dess.

Sedan har jag suttit och skrivit ner min affärsplan på ett roligt projekt. Det tog lite tid men oj så spännande och roligt det är och skapa något eget. Kvällen går åt till att umgås med mina små busmonster vi har lekt och sprungit upp och ner i trappan – vet inte vem som behövde den motionen mest men jag antar det är jag. Kommer snart sätta igång mitt träningsliv, det är dags nu att få fart på mig så att jag känner mig starkt inte bara psykiskt utan även fysiskt.

Nu är det dags att soffa vidare…

 

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.