Vaniljs stora släkt

När folk frågar mig vad som skiljer Choklad och Vanilj åt brukar jag säga att det är familjen. Att jag har koll på Vaniljs stora släkt men att jag vet ingenting om Choklad mer än vem som är hennes mamma.

Vad skall det vara för bra att hålla koll på sin katts familj? Förutom att det är kul att lära känna fler människor så är det nyttigt att veta inte bara hur föräldrarna betéer sig utan även hur de reagerar i olika situationer. Det är så kul och prata med Lena, som har Vaniljs mamma och pappa. Vanilj är så lik sin mamma inte bara till utseendet utan även i sin personlighet. Jag vet inte hur många gånger vi har skrattat åt att de är så lika.

Det som är ännu roligare är att Mira, Vaniljs mamma är lik sin mamma Louise (som tyvärr inte finns längre). Så jag förstår när Ellinor, Louise matte ser sin katt i min lilla prinsessa. Hoppas generna följer med och att Vanilj sedan får små söta kattungar som är precis som henne. Det kommer bli svårt och lämna dem men ack så roligt när man träffar dem igen.

För det är så, när man köper en raskatt så får man även en stor kattfamilj på köpet.

Vanilj

Mina fina söta Vanilj (S*Birmastans Hemma Hos JUlia)

Vaniljs mamma

Vaniljs mamma, fina Mira (CH S*Sacred Hearts Frosty Rose, SBI c)Vaniljs pappaVaniljs pappa Skatten (IC S*Birmastans Amorgos, SBI n21)

Louise_mars_2007

Vaniljs mormor, Louise (S*Rawalpindi’s Louise Bugnet)

Yabba-Orebro

Vaniljs farmor Yabba-Dabba-Doo (S*Birmastans Yabba-Dabba-Doo)

Det som är bra är att alla katterna är registrerade så det är enkelt via SVERAK att söka upp sin katts stambok. Här är Vaniljs eller som hon heter egentligen S*Birmastans Hemma hos Julia.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.