Storstädning brukar betyda ommöblering

ljus_139664395

Ända sedan jag var liten och min mamma sa till mig att städa mitt rum så händer det saker. Jag var bara tvungen att möblera om, sortera och göra det annorlunda. Så var det varje gång och så är det även idag. Jag är ännu inte klar så ni får inte se någon bild nu, men snart så. Jag har köpt lite mer förvaring så jag får undan en del kartonger som står på golvet och tar plats. Och nu rensar jag allt det som jag inte skall spara.

Det kommer bli så fint på mitt kontor! Jag har nu allt som jag behöver och nu gäller det bara att få tiden att göra i ordning. Jag tror ändå att om jag har ordning så stör jag mig inte utan kan sedan nästa vecka jobba i lugn och ro. Katterna hjälper gärna till, Vanilj blev så glad över att då riva upp kartongerna med mig och Choklad älskade att sitta i kartongerna när de var öppnade.

Så håll ut imorgon kommer ni få se hur det blev 🙂

 

 

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.