Att börja måla med sin iPad

Jag har alltid målat och ritat enda sedan jag var liten. Mitt första jobb var som reklamtecknare då min mamma hade en reklambyrå. Då var jag 15 år och gjorde allt från enkla loggor till tidningar till Pizzeria-skyltar.

Idag är det lite annorlunda. Jag har faktiskt inte målat så mycket de sista åren då det oftast inte har funnits någon tid över. Men nu så har jag börjat ladda ner olika appar för min iPad och har börjat leka lite. Har fått inspiration från Instagram av bl.a Anna Grundberg, Hanna Karlzon samt av underbara Maja Larsson. Den sistnämnda skall ha en webbkurs i vår som jag ser hemskt mycket fram till.

Jag har testat massa appar men de två som jag har använt på sista tiden är:

Adobe Ideas

Suzanne Fors_1 Suzanne Fors_2 Suzanne Fors_5Suzanne Fors_3

Procreate

Glad-PaskGlad-Påsk

Alla teckningar har jag gjort på en iPad mini målade med mitt pekfinger. Maja har testat lite olika appar som hon ha skrivit om på Lilla Gumman, kanske finns det en app som passar dig? Nu skall jag fortsätta vara kreativ!

2 svar på ”Att börja måla med sin iPad”

  1. Kan jag få låna din fina påsk bild till vår skoltidning!

    Mvh Desirée

  2. Hej Sherry! Det är ok, låna på. Länka gärna eller skriv att det är jag som har ritat ;D

    Ha en underbar kväll! Hälsningar Suzanne

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.