Afternoon tea?

Idag har jag varit och druckit te på ett underbart slott i Stockholmsområdet. Afternoon tea som det så fint heter är otroligt trevligt sätt att umgås på. Man äter, dricker te och bara njuter i detta fall i en underbar miljö. Vill du se fina bilder från dagens utflykt kan du besöka min bildblogg MyHomeland.se. Där lägger jag upp bilder som berättar lite om mitt Sverige. Jag tycker vi bor i ett otroligt vackert land och vill med mina bilder berätta om det.

 

Görvälnsslott_5Görvälnsslott_3 Görvälnsslott_4

Jag kan verkligen rekommendera Görvälns slott och deras afternoon tea. Perfekt balans mellan sött och salt och med lagomt stora bakverk. Ett besök som jag gärna gör om igen. – Nej, detta är inte ett ställe att ta med små barn på. Det är ett lugnt och mysigt slott och som besökare vill man ha känslan av lugn och ro. Barn kan man ta med till andra ställen när man vill fika. Barn skall ha ytor som de kan få leka på istället för att tvingas sitta tysta och där föräldrarna skall vara livrädda för att något skall gå sönder. Så lämna dem hemma och besök slottet själva.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.