Vissa dagar är bättre än andra

20130301-195049.jpg

Jag fick mitt första migränanfall när jag var i 7-års åldern. Sedan försvann det och kom tillbaka i tidig tonår men försvann sedan igen. De sista åren har migränen kommit tillbaka, den kan få mig helt ur balans och mer eller mindre bara sängliggandes. Tur nog så räcker det och vila ett par timmar, (jag vet andra som får lida i flera dagar) men ändå.

Tyvärr kan jag inte styra när migränen skall komma. Den bara finns där. Det jag vet funkar är att bara lägga sig ner i sängen, släcka ner och ha tyst runt omkring mig. Då brukar ett par timmar hjälpa, och jag känner mig oftast bättre efteråt.

När man blir så där totalt däckad så inser man hur skör man är, och hur glad man skall vara för att man nästan alltid är frisk. Nu tänker jag äta lite och krypa ner i sängen igen. Ha en underbar fredagskväll så skall jag försöka skriva något roligare imorgon.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.