Sagan om Isfolket

Jag har alltid älskat Sagan om Isfolket. När jag var liten prenumererade jag på böckerna som kom varannan månad. Såg för någon vecka sedan att Storytel frågade på Facebook om vi ville få böckerna inlästa. Hurra tänkte jag!

Böckerna handlar om en ätt från 1500-talet och fram till nutid (1980-tal). En i varje generation föds med onaturliga krafter, antigen goda eller onda. Man får följa deras kamp mot varandra blandat med nordisk historia. Jag älskar verkligen böckerna och vet inte hur många gånger jag har läst alla 47 delar. Jag har sparat dem och de är nog de enda böcker jag aldrig kommer låna ut. Jag är stolt över att äga alla delar och är rädd för att någon skall försvinna eller gå sönder.

Skärmavbild 2013-03-24 kl. 18.33.39

Jag äger ju domänen saganomisfolket.se och har satt upp en enkelt sajt för oss som älskar Sagan om Isfolket. Är det någon mer som vill hjälpa till och fylla på med innehåll så är ni mer än välkomna. Sajten är till för oss alla. Skulle vara kul och minnas alla karaktärer tillsammans med fler fans.

Skärmavbild 2013-03-24 kl. 18.37.27

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.