Säg mjau till livet

Säg mjau till livet!

Säg mjau till livet!
det är inte jämt så ljuvt och gott
Det finns glada laxar åsså de som hamnat lite bredvid
Säg mjau till livet!
Helt och inte till en del
Till alla det är givet
Annars blir allting så fel
Mjau, mjau, mjau, mjau

(mellanspel)

Säg mjau till livet!
Krama en stel kamel
Köp en begagnad zebra
Det kan aldrig vara särskilt fel
Säg mjau till livet!
Helt och inte till en del
Till alla det är givet
Annars blir allting så fel

Lever man med katter så förstår man precis vad detta handlar om. De påminner en ständigt om skönheten med livet. Ibland krånglar vi människor till det för oss. Jag önskar att vi fick njuta mer  av tillvaron. Det sägs att vi bara har ett liv, men är det så? Kanske som människor? Katter har ju nio liv, så jag önskar att jag blir katt i nästan.

Hoppas då att jag får en matte jag kan sova hos, mysa med och som ger mig mat när jag är hungrig. Hon eller förresten det kan lika väl vad en husse, skall även ge mig godis då och då för det tycker jag om. Jag vill även ha massa leksaker så att om jag får för mig att jag vill leka så finns det utrustning. Det får gärna finnas kompisar till mig så jag har någon att leka med.

Framför allt vill jag ha datorer att ligga på och kartonger jag kan bita sönder. Papperspåsar funkar också bra som leksak, eller ge mig en toarulle så har jag något att göra ett timme eller två. Oavsett se ge mig kärlek! Det är det som jag uppskattar mest.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.