När man inte har något och säga

chokladochvanilj_20130311

Hade det inte varit för #Blogg100 så hade jag inte skrivit något idag. Jag har egentligen inte något att säga. Eller rättare sagt jag är trött, förkyld och har ont i kroppen – detta gör att jag har liksom ingen ork eller energi.

Men nu har jag ju gett mig den på att orka blogga 100 inlägg i rad så då är det bara bita ihop och fortsätta och skriva. Även om det tar emot och man hellre vill lägga sig i sängen och sova bort all förkylning.

Att vara sjuk är nog det tråkigaste som finns. Iallafall om man blir riktigt sjuk och inte orkar göra något alls. Jag har haft turen att nästan aldrig vara sjuk, men nu har jag haft en förkylning som kommer och går och som aldrig riktigt bryter ut. Dumt. Hade varit skönt och få bort den så att man orkar. Tack o lov så har jag två underbara katter som pysslar om mig. Vanilj viker inte en cm från min sida och ligger gärna i mitt knä när jag försöker sitta vid datorn och jobba.

Nu lägger vi oss i soffan och laddar inför morgondagen. Hoppas att jag är lite piggare då.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.