Man behöver inte vara omtyckt av alla

vänner

Strävan efter att vara omtyckt av alla är stor. Tror det att detta är något som vi alla mer eller mindre strävar mot. Men om vi istället för att jaga ett ouppnåligt mål och fokuserar på något som mer trovärdigt, så skulle jag se över vilka personer betyder något för mig och varför. Utifrån det skulle jag göra en plan på hur kan göra så att de människor jag bryr mig om, även tycker om mig. För det är väl det som är viktigt? Inte vad alla andra tycker.

Riktiga vänner finns där i ur och skur, de finns där för en oavsett vad som har hänt. De ser alltid till ditt bästa och uppskattar dig precis som du är. De vågar också säga emot dig då de är ärliga. Men de skulle aldrig medvetet såra dig.

Vårda dina vänner, vänskap är inget som man kan ta för givet. Det är något vackert som man kan odla.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.