Hackad

213623_440

I fredags upptäckte jag att det var något fel på min blogg. Jag fick felmeddelande 500 och hänvisades till mitt webhotell Binero. Tyvärr hade de stängt då så jag fick tag på dem på lördagmorgon och lade in en felanmälan. Fick då veta att min blogg hade blivit hackad och att de skulle titta på det. Därav kommer mina inlägg för #Blogg100 lite huller om buller nu under helgen.

Det som slog mig var, vem hackar en liten blogg som min? Vem orkar ens lägga tid på det? Att man gör det för större sajter och att det finns en tanke bakom varför det skulle jag kunna förstå även om jag inte är för att man förstör för andra. Detta är inte första gången utan det har hänt ett par gånger förut. Ändå förstår jag inte varför? Varför drivs man av att förstöra för andra?

Här finns iallafall lite tips om vad man kan göra för att säkra sin wordpressblogg.

Uppdaterat: Johan Stenström har också skrivit lite om det.

Ett svar på ”Hackad”

  1. h all this equipment you need isabel marrant have that eye for detail to play the sport.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.