Julångest?

Trots att det är flera veckor kvar till jul så har den berömda julstressen börjat. Jag har bestämt mig för att i år skall jag inte få någon julångest. Jag skall ägna mig åt att mysa hemma och äta massa god mat och se massor av film. Jag kommer julpynta men väldigt, väldigt lite. Det är inte det som gör att det är jul. Jag har istället valt att ägna tid åt att göra det som jag gillar bäst, baka och laga massa god mat och bara ta det lugnt. Mycket handlar om planering. Gör man den noggrant så är det inte så stressigt.

Nästa vecka skall jag baka, ser fram mot att göra lussekatter och pepparkakor. Bara lukten får en att längta till jul. Känns så klart extra roligt när man har ett hus som man kan fira julen i. Jag trodde nog inte att mitt husköp skulle få stora förändringar, men så är det. För första gången i mitt liv känner  jag mig riktigt hemma. Jag trivs så bra att jag vill aldrig lämna mitt hus eller mina söta katter. Jag uppskattar varje minut jag har hemma och mår riktigt bra.

Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men jag tror att det är för att det är så lugnt runt omkring mig. Man hör inte ett ljud och hela området får mig att känna lugn och ro. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad, just nu känns det som jag inte kan ha det bättre.

Det här kommer bli en bra vinter!

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.