Jag skall sälja min lägenhet!

Man kanske kan kalla det pre-40 årskris, fast jag känner egentligen inte något krisartat alls, mer att saker och ting börjar falla på plats. Nu har jag bestämt mig iallafall för att flytta. Jag vill bo nära naturen och bort från allt oljud som finns i stan. Jag har bestämt mig för att köpa ett mindre hus och kommer därför sälja min fina lägenhet på Thunbergsgatan.

På fredag kommer tre olika mäklare till mig då de skall få pitcha hur de kan hjälpa mig på bästa sätt att sälja min lägenhet.

Huset renoverades 2009, 2 r o k 45 kvm med balkong. Visar lite bilder från lägenheten när jag köpte den. Mina bilder kommer när jag har valt mäklare. Men är det redan någon nu som är intresserad så hör av er!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.