Nu har du gått vidare, nu har du frid. Jag tänker på dig då det är din dag idag. Det är din födelsedag och det känns verkligen konstigt att du inte är här så jag kan få gratulera dig. Jag tänkte på dig när jag vaknade imorse det var så mycket saker som jag ville säga till dig. Att din röst finns fortfarande inom mig, att jag hör dina ord när jag gör saker som du inte tycker om. Jag ville bara säga till dig att jag är okej. Jag mår bra. Jag tar hand om mig, precis så som du ville att jag skulle göra. Jag ville också säga att jag saknade dig.

 

Nu tänker jag ett ljus och tänker på dig. För det är fortfarande din dag idag.

 

Nu tystnar vind och fåglars kör

dom undrar var Du är

Du satt ju nyss och lyssnade

till höstens kvällskonsert

Stormen har bedarrat

och själen funnit frid

Ditt sista lätta andetag

blev tystnad, himmelsvid

Din sista strid är över

och stum vår klagosång

Ett skepp styr ut mot

okänt mål

I livets solnedgång