Min nya familjemedlem

Igår var jag och tingade en underbar kattunge som kommer få komma hem till mig den 27 januari. Hon är en blandras med 50% Helig Birma och 50% Ragdoll och är otroligt självständig och nyfiken. Hon kommer få namnet Choklad för det ser ut som hon är just doppad i Choklad. Hennes nos, örontippar och tassar är bruna sedan har hon en fin beige ton i resten av pälsen.

Jag har haft katter tidigare men på något sätt känns det lite annorlunda denna gång. Jag har även bestämt mig för att Choklad skall få en kompis så de skall få vara två så jakten fortsätter på ytterligare en katt.

Här är lite bilder som jag tog igår. Hon ville verkligen inte sitta still så det var näst intill omöjligt att fota henne. Detta måste vi ju ändra på framöver 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.