Nya nalgar på nytt ställe

Dags för lite nya naglar. Fick tips från min vän Anna Maria att det hade öppnat en ny nagelkedja på Nacka Forum, Five Five Nails.

De jobbar väldigt snabbt, fick ett helt nytt set klart på 45 min, ändå är de väldigt noggranna. De bygger naglarna med akryl och sedan lägger de ett lager med gele ovanpå för att få en riktigt fin glossy look. Naglarna är tunna men känns ändå hårda och stabila.

De utför även dekoration med airbrush. Priset är väldigt billigt, om man jämför vid andra salonger. Än så länge är jag klart imponerad. I januari 2012 kommer de öppna en ytterligare i Globen, innan dess i höst är det Liljeholmen som kommer få ett eget nagelställe.

Ett svar på ”Nya nalgar på nytt ställe”

  1. Jag föredrar en naturlig, välpreparerade naglar, men de ser ganska bra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.