Bra kvinna reder sig själv!

Jag måste erkänna jag har inte tummen mitt i handen, men jag är verkligen inte händig. Men vad gör man när man är själv? Då måste man ju våga testa. Jag kan skruva och jag kan måla men när det kommer till att borra så tycker jag att det är lite läskigt. Tänk om man borrar fel? Detta har med att jag har bott i ett hus förut som man verkligen inte kunde borra i. Det var näst intill omöjligt att få upp hyllor eller tavlor på väggarna. Nu tänkte jag minsann att göra ett försök och fick ikväll trotsa min rädsla för att borra och fick upp två hyllor och ett tidningsställ.

Så vad tycks?

Här är tidningsstället i hallen. Tavlorna har jag satt in mina egna bilder från Kolmården.

Bokhylla i köket är en tavelram från IKEA med favoritboken Söta saker!

Vardagsrummet har fått en hylla över datorbordet. Fint blir det, och mer praktiskt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.