Shoppa på nätet!

Jag älskar och shoppa, framför allt på nätet. Det är oftast enkelt och man kan göra det när man har tid. Man slipper trängas bland massa människor och man kan jämföra bland olika affärer innan man tar ett beslut. Jag är inte ny shoppare på nätet utan egentligen helt tvärtom. Jag har hållit på i flera år och utvecklingen går framåt, även om jag kan tycka att det tar lite väl lång tid ibland. Man kan göra så mycket mer med e-handel än vad som görs idag.

Igår kl 12.36 beställde jag ett objektiv från Pixmania (som för övrigt har sitt lager i Frankrike).

Men redan kl 13.10 började redan från deras lager till mig i Stockholm. Jag beställde visserligen express så att varan skulle vara hos mig inom 48 timmar, men det mest fantastiska är och kunna se hur lång tid det tar samt var min vara är.

Det som är intressant är att det som har tagit längst tid är från Järfälla till Kungsholmstorg. Att logistiken inom Sverige tar så mycket längre tid än utomlands. Detta vore intressant och veta om detta gäller generellt även i andra länder, att inrikes logistiken alltid är det som är problemet.

Jag vill verkligen prisa den information som delas ut av Pixmania. Som kund är det skönt att ha koll på vart varorna är, man känner sig trygg och företaget anses trovärdigt och service inriktat. Nu ser jag fram mot att få använda mitt nya objektiv!

 

 

3 svar på ”Shoppa på nätet!”

  1. Hej! Tack för att du tar upp detta. Som e-handlare försöker vi alltid att påverka våra transportleverantörer och precis som du säger kan det gå fortare till Europeiska kunder än inom Sverige, men det känns som om det börjar lossna även inom Sverige allteftersom e-handeln ökar i snabb takt.

    Mvh Anna
    Kotteshoppen.se

  2. @Anna Va bra. Tack själv för kommentar. I detta fall använder sig Pixmania av UPS, vet att DHL brukar ha snabba leveranser med men framför allt känns det som de stora leverantörerna har mer information att leverera ut till sina kunder kring leveranserna än Svenska Posten.

    Jag tror just att det som är stora skillnaden är just informationen. Då får man mer förståelse.

  3. […] intressanta är även hur lång tid det tog för mig att få paketet. Jag har skrivit om detta tidigare när ett paket skulle skeppas från Frankrike till Sverige, nu har jag gjort samma sak med detta […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.