Jag älskar och shoppa, framför allt på nätet. Det är oftast enkelt och man kan göra det när man har tid. Man slipper trängas bland massa människor och man kan jämföra bland olika affärer innan man tar ett beslut. Jag är inte ny shoppare på nätet utan egentligen helt tvärtom. Jag har hållit på i flera år och utvecklingen går framåt, även om jag kan tycka att det tar lite väl lång tid ibland. Man kan göra så mycket mer med e-handel än vad som görs idag.

Igår kl 12.36 beställde jag ett objektiv från Pixmania (som för övrigt har sitt lager i Frankrike).

Men redan kl 13.10 började redan från deras lager till mig i Stockholm. Jag beställde visserligen express så att varan skulle vara hos mig inom 48 timmar, men det mest fantastiska är och kunna se hur lång tid det tar samt var min vara är.

Det som är intressant är att det som har tagit längst tid är från Järfälla till Kungsholmstorg. Att logistiken inom Sverige tar så mycket längre tid än utomlands. Detta vore intressant och veta om detta gäller generellt även i andra länder, att inrikes logistiken alltid är det som är problemet.

Jag vill verkligen prisa den information som delas ut av Pixmania. Som kund är det skönt att ha koll på vart varorna är, man känner sig trygg och företaget anses trovärdigt och service inriktat. Nu ser jag fram mot att få använda mitt nya objektiv!