Vi är nu inne i april månad, snön har precis försvunnit från Stockholmsgator. Men ändå är det inte riktigt vår. Solen har inte visat sig tillräckligt och värmen är inte riktigt som den skall  vara när det är vår. Dock är den på väg. Jag känner det, alla andra allergiker känner det för nu är det dags och proppa i sig massa medicin. Annars kommer det bli en jobbig period framöver. Jag tror nämligen att när väl våren får för sig att komma fram så kommer det att ske fort och många näsor kommer rinna och ögon klia. Ja, att vara pollen allergiker är inte alls roligt. Jag är dock van, har haft det sedan tidig tonår, så medicin är ett måste från mars – september. Men som sagt sköter man sin medicinering så funkar det ändå rätt bra.

Igår fick jag iallafall uppleva nått helt nytt för mig, kuddkrig på Sergels Torg. Massa människor samlades på plattan med sina kuddar och på given signal började kuddkriget. Tydligen var det även Kuddkrig på Göteborg på Järntorget samtidigt. Rätt kul idé faktiskt.

Dagen har sakta men säkert gått framåt. Har passat på och njutit lite av ledighet. Det är ju ändå helg och allt. Har varit och ätit brunch på Nordic Light och sötast var nog all dekoration kring efterrätterna. Kan klart rekommendera detta brunchställe, helt ok. Godast var nog äggröran, riktigt krämig var den.