Nytt år med nya möjligheter!

Omtyckt julklapp från Pappa och Mamma. En docka av 100 i världen är inte alls dåligt!

God fortsättning på er alla!
Hoppas ni har haft en underbar jul och nyår bland vänner och släkt med massa gott att äta. Själv har jag haft en riktigt lugn och skönt ledighet vilket var väldigt uppskattat. Men nu är det ett nytt år, fullt med nya möjligheter. Själv har jag lovat att jag inte skall jobba ihjäl mig, att jag skall värna om helgerna och låta dem vara fria för inspiration och för att ladda mina batterier så att energin finns kvar ända fram till sommarsemestern. Jag kommer också boka tid för mig själv, tid så att jag kan läsa och reflektera saker i min omgivning. Tid bara för mig själv, vilket jag får erkänna har varit alldeles för lite med. Jag kommer även börja planera in min tid bättre så att jag hinner med att skriva i den utsträckning som jag vill.

Saker som var bra under 2010

  • Börja jobba med Improove. Började ju i mars månad och trivs väldigt bra. Har under hösten gått upp till 80% tjänst samt ändrat arbetsbeskrivning.
  • Fått lånelöfte för sommarhus.
  • Skaffat mig iPhone 4 samt iPad.
  • Resan till Tyskland när jag hämtade mig iPad.

Saker som jag vill skall se under 2011
Att jag får resa lite mer till varmare breddgrader. Inser att jag inte riktigt gillar detta med vinter och snö. Eller rättare sagt, jag gillar inte o behöva skotta. Vilket man behöver göra om man har bil i storstaden. En drömresa till Maldiverna hade inte alls varit fel.  Skall inte ge mig utan verkligen komma igång med träningen. Saknar den faktiskt. Ibland blir jag lite sugen på att börja döma handboll igen. Uppgift till våren är att införskaffa mig en cykel så att jag kan ta mig fram och tillbaka till jobbet men samtidigt få lite motion.

Tänk att små saker kan förändra världen. Detta kommer bli mottot för 2011. Allt för att kunna vara med och förbättra världen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.