Uppdaterade sajter

Sitter och skriver på min bok men det har funnits stunder då jag har behövt göra något annat så huvudet får vila. Har då passat på och uppdaterat två sajter:

Mina kreativa sida ennazus:

Här har jag samlat alla mina kreativa saker som jag pysslar med när jag får lust eller tid.

Sedan har jag ett projekt om Sagan om Isfolket:

Tanken är att detta skall bli en hyllningssajt för Margit Sandemos serie Sagan om Isfolket som jag läste när jag var tonåring. Jag har påbörjat sajten och kommer jobba lite med den när jag har tid, om någon vill vara med och jobba med denna sajt så hojta till!

Nu återgår jag till mitt skrivande ute i skogen! Ha en underbar söndag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.