Inför min skrivarledighet

Nu är det bara 30 dagar kvar innan jag åker till Gotland och skall sitta och skriva. Det känns enormt spännande och motiverande. Håller på med min packlista då jag vet att jag kommer behöva en hel del saker eftersom jag skall vara borta en månad. Jag har medicin uppskrivet, kommer antagligen bli sjuk när jag kommer fram. Det brukar ju vara så när man slappnar av och tar det lugnt. Sedan skall lite böcker med och jag skall ha mina datorer, mina mobiler och mina padda skall med.

Vad är syftet med denna resa förrutom att det är min semester? Jo, att äntligen få bli klar med min bok. Att få avsluta ett kapitel inte bara i boken utan även i mitt liv. Delar av boken är så klart hämtat från mig själv, en del från mina vänner och bekanta och en del är fiction, helt påhittat. Den delen som är hämtat från mig själv är en del i den terapi som jag själv behöver, det är en berättelse som jag inte har gått ut med tidigare så det känns pirrigt och skrämmande. Att man mer eller mindre klär av sig naken och låter andra granska ens historia och personlighet. Men ändå är det en sådan viktig del av mitt liv så det förtjänar att komma ut.

Att skriva en bok är inte alls enkelt. Det är tungt arbete, en del kallar det konstverk. För mig är det en del av min terapi, att ta hand om mig själv. Lära känna mig själv och en steg i rätt riktning där jag kan gå vidare i livet.

Jag kommer knappt vara nåbar under mina skrivarmånad. Jag kommer fokusera på den värld som finns i min bok. Men jag kommer uppdatera vad som händer och hur allt utvecklas så ni har koll på vad som händer när jag är borta.

Men som sagt än är det 30 dagar kvar och tills dess kommer jag jobba på!

4 svar på ”Inför min skrivarledighet”

  1. Riktigt spännande! Ser fram emot en ny bestseller!

  2. @Jim hahaha.. det hoppas jag med 😉

  3. Vart åker du på Gotland?

  4. @Christian det blir till Åminne på Gotland. Skall bli riktigt skönt och bara ta det lugnt och skriva klart 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.