I en kampanj med Telia kan man utmana sina vänner i en filmutmaning. Tanken är god, men det finns saker som jag tycker minsann att Telia kunde ha gjort bättre.

1) Finns bara information om vinsten snabbt när man spelar. Man hinner inte sätta sig in i vad man egentligen kan vinna … samt det vad gäller för mig som inte ens kan ha Telias TV då jag har fiber? Jag gjorde iallafall en snabb screenshot för er som vill veta.

Loggade sedan in med mitt Facebook-konto möttes av en kaxig person som jag inte alls gillade. Känns inte riktigt som Telias varumärke. Att man har lämnat Storåkers och Telia familjen det kanske ändå var på tiden. Lite nytt är inte alls fel, men att mötas av kaxighet näst intill arrogans, det är väl inte riktigt Telia? Det känns inte Telia, inte för mig iallafall.

Spelet låste sig två gånger så jag fick starta om vilket kanske inte var så kul. Så nej mina vänner jag har inte utmanat er på en filmutmaning. För jag kom inte så långt så att jag fick ett slutresultat.

2) Utmaningen är för lång!!! Vem har tid att sitta över en timma för att spela? Inte jag iallafall….

Så tyvärr, detta var inget för mig..