Vissa dagar är verkligen bättre än andra dagar. Idag har det verkligen varit en bra dag. Jag har hunnit jobba av en del saker samtidigt som jag har fått njuta av solen tillsammans med mina vänner. För er som har missat måste jag bara rekommendera er att läsa på Telia iPhone Blog, iPhone 4 kommer äntligen till Sverige nämligen den 30 juli!!

När jag sprang till T-banan upptäckte jag detta underbara försäljningstånd. Tyvärr fanns det inga böcker som jag ville ha annars hade jag gärna “offrat” några fem kronor. Kul grej att sköta sin försäljning på. Vem behöver loppis? 😉

Jag och min kompis Anna-Maria tog oss till Lejonet & Björnen i Gamla stan och jag köpte mig en stor rosa glass!

Sedan satte vi oss en stund vid kajen och njöt av solen… tills det började bli alldeles för varmt.

Vi fick lite sällskap av en trevlig and som hoppade upp och hälsade på oss.

Min andra kompis Anna och jag åkte och åt grekiskt på kvällen. Bilden är lite mörk ser jag men gott var det. All grekisk mat är gott, speciellt när det är varmt.
Nu är det läggdags… imorgon är det en ny dag… och jag har planerat in att ligga i solen iallafall fram tills vädret slår om. Har hört att det skall göra det på eftermiddagen. Så nu inväntar jag en underbar morgondag!