Nedräkningen har börjat

Nu är det sju dagar kvar innan jag skall åka på ”semester”. Jag skall iallafall försöka vara lite ledig och njuta i solen på Playa de las Americas i sydvästra hörnet av Teneriffa.
Vi har bokat in tre stycken SPA-behandlingar så min resa dit kommer handla om att jag kommer försöka välja bland vad det är för något som jag vill ha. Massage är ju skönt, likaså ansiktsbehandlingar… tja, än som sagt har jag inte bestämt mig.

Tanken är att jag skall få en vecka fylld med bad, sol och en massa läsning. Detta är en efterlängtad resa. Skall minsann försöka skaffa mig lite energi inför hösten så jag orkar med alla uppdrag som ligger och väntar.

Om någon av er har varit här så ge mig gärna tips, för en utflykt kanske blir aktuellt bland all bokläsning och solning.

3 svar på ”Nedräkningen har börjat”

  1. Ser underbart ut! Förstår att du längtar 🙂

  2. @Cecilia jaaa nog längtar jag alltid 😉

  3. Efter att söka mycket jag nått här detta är mycket användbar och jag har bokmärkt denna sida. tack så mycket för att ge värdefull information om ämnet. Jag är en fläkt med hemsidan

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.