Tiden går fortare än man tror. Tycker inte det var länge sedan jag flyttade från mitt älskade Göteborg till storstaden Stockholm, men det är faktiskt mer än ett år sedan jag packade mitt pick-och pack och drog. Mycket har hänt på detta år. Jag har slutat på Telia och startat eget. Flyttat igen till ny lägenhet börjat på ytterligare ett jobb Swedmedia. Jag har inte haft en lugn stund och skam den som klagar. Jag är så klart glad över att ha mycket och göra men samtidigt så saknar jag stunder för mig själv och mina tankar. Men snart så är det semester och jag hoppas att det kommer bli en underbar sommar. Har bokat en resa till solen och ser fram mot att få ligga och läsa böcker och bada i poolen. Det skall inte alls bli dumt det. På något sätt är det ju höjden av livet – eller som andra kallar det livskvalitet.

Oftast är man duktig och ger sig själv nyårslöften (som man tyvärr aldrig riktigt lyckas hålla) i år skall jag ge mig själv ett sommarlöfte. Denna sommar skall bli den bästa på länge. Jag skall se till att utnyttja så många soldagar som möjligt utomhus. Umgås med vänner och fika, sitta och bara vara. Hitta nya ställen i min nya stad för nya äventyr och bara njuta. Vad säger ni om det? Det låter väl bra?

Så vilka platser i Stockholm får jag inte missa?

Jag har tänkt att göra följande i sommar:

  • Gröna Lund
  • Skansen
  • Något museeum
  • En musikal
  • En opera
  • Båttur ut bland öarna
  • Hitta och testa minst en ny restaurang i månaden