4 svar på ”Res Dej Inte!”

  1. Jasså ytterligare ett projekt vi på något sätt har koppling till båda två 🙂 Jag jobbar ju med marknadsföringen av den från UR:s håll. Idag lanserade vi kampanjsajten http://www.resdejinte.se samt banners med konceptet ”Klickar du här får du spö!” och då får man (eller han) också det via den här overlayern (resdejinte.se/?b=1). Sprid gärna kampanjsidan så fler får upp ögonen för filmen och budskapet. Vi ses och hörs! 🙂

  2. @Linda va kul!! Skall sprida budskapet lovar. Tycker det är en riktigt bra film en film som berör och som får en att tänka till. Det gillar jag.

    Vi hörs! Kram

  3. Denforneslagskämpen. skriver:

    En mycket bra film och intressant, får en att tänka om… och jag vet hur det är i ”den” delen av världen där det förekommer mycket misshandel och sådan skit… tycker folk borde ta sig tid att titta på denna film och ta ÅT sig och lära sig av denna.

  4. @Denforneslagskämpen Håller med dig till fullo! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.