För många är det underbart. Men för mig kan det bli ett rent helvete. Nu överdriver jag inte utan jag är helt enkelt ärlig. Utan medicin så är våren en katastrof. Då mår jag så dåligt. Jag äter nu massa medicin och i vanliga fall blir jag väldigt slö de första månaderna, men konstigt nog så i år har jag inte blivit det. Inte än iallafall. Känns konstigt. Jag medicinerar mig från mars till september för att ha ett drägligt liv. Jag brukar inte säga så mycket om det, jag har börjat bli van. Många har samma dilemma som mig, det är inte roligt och vara allergisk mot pollen. Det är ju nu som det är som vackrast med massa träd, buskar som börjar blomma. Men det är också då som man mår som sämst. Då är man glad över att det finns hjälpmedel så att man kan andas som vanligt och ha det drägligt.

Har just kommit hem efter en underbar eftermiddag på Berns Asiatiska där jag har ätit brunch tillsammans med vänner. Vi hade underbart trevligt ( som vi brukar ha) med massa prat om teknik och om mobilt. Ämnen som är hur roliga som helst och prata om. Vi åt massa gott. Var ju tvungen och smaka på allt och nu står magen i alla hörn. Men det var det värt. Måste påpeka att Berns hade utomordentlig bra service förutom den underbart goda maten. Kan klart rekommendera den asiatiska brunchen. Nästa gång skall vi prova Grand och deras Afternoon Tea. Det är kul att träffas ibland och bara vara. Att få klä upp sig lite och bara få umgås är underbart. Tema för nästa gång är 60-tal, hur vi nu skall få till det. Har nog ett par skor som skulle passa…dock.

Nu skall jag sätta mig framför tvn och jobba lite än är inte veckan slut!