#Littfest here I come!

Det är tidigt och jag packar mina sista saker för att få med allt inför resan till Umeå. Idag och imorgon är det nämligen litteraturfestival där och jag och Bea skall jobba där och representera Pocketblogg. Vi kommer att liveblogga från föreläsningarna, twittra och vara med livechatt på kvällen. Hur kul som helst. Mer om detta kan ni så klart läsa om på Littfest men även på Pocketblogg. Själv är jag ganska trött efter gårdagens #Applevaka som var otroligt bra. Jag personligen bockade av nästan alla saker som jag har önskat mig skall finnas för iPhone. Så nu börjar det fanatiska längtandet. Vill ha- begäret. Till sommaren säger de…. man längtar mer och mer dit. Dels för uppgraderingen, men dels för att det troligtvis kommer en ny iPhone.

Ja, nu hinner jag inte tänka mer på det. Nu skall jag fortsätta packa….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.