Idag börjar jag ett nytt jobb!

Jag kommer från idag att börja jobba halvtid hos Swedmedia på deras utvecklingsavdelning. Skall bli spännande då de jobbar med saker som jag gillar nämligen e-handelsplattformar. Jag kommer gå in som projektledare på de större projekten samt göra ett arbete inför en expandering. Skall planlägga vilka typer av karaktärer som gruppen är idag och vilka som behövs. Hur roligt som helst.

Men övrig tid kommer jag minsann vara en rosa kossa, (PinkCow). Kommer under våren vara med på dels Stockholm Media Week, i en paneldebatt samt hålla föredrag på en kundklubbsdag gällande hur man kan ha en kundklubb i mobilen. Till detta kommer jag även börja med en startup, återkommer när jag har mer och berätta om det 😉

Ha en underbar dag! Jag återkommer ikväll och berättar hur min dag har varit.

2 svar på ”Idag börjar jag ett nytt jobb!”

  1. Väntar med spänning på att få höra om första dagen i skolan…jag menar jobbet 😉 Rosa kossan rules!

  2. Tack Jim, var helt slut igår när jag väl kom hem. Alla borde ha en rosa kossa! 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.