Suzannes Årslista för 2009

Mycket har hänt under 2009. Framför allt har året gått så fort. Mycket fortare än vanligt. Jag hoppas inte det har med åldern att göra.
Detta kan så klart ha och göra med att mitt liv har förändrats en hel del. Jag har under detta år hunnit med att flytta två gånger, först från Göteborg till Stockholm, sedan nu en gång till i Stockholm. Jag har slutat på Telia efter tio år. Vilket känns konstigt, men helt ok. Jag har startat eget och har fullt upp vilket är hur roligt som helst. Jag har under detta år träffat massa otroligt duktiga och roliga människor. En del av dem kommer bli vänner för livet. Jag har deltagit i Geek Girl Meetup två gånger. Varit med på WPgirls. ”Campat” på #SSWC, och varit på Where the Action is och Way Out West. Jag har även varit på Bokmässan med Pocketblogg och vunnit pris som Bästa Bokblogg. Till allt detta har jag bestämt att 2010 kommer bli en ruskigt bra år. Ett spännande år, ett år fullt med äventyr.

Nu är det dags för mig att skriva Suzannes Årslista för 2009.

Eftersom detta är min blogg så är det jag som bestämmer 😉
Håll till godo!

Bästa Låt 2009: Don’t Bring Flowers, av Erik Hassle
Bästa Artist 2009: P!nk
Bästa Mobil 2009: iPhone 3GS
Bästa iPhone App 2009: Gowalla
Bästa iPhone tillbehör 2009: Apple In-Ears hörlurar
Bästa händelse 2009: Flytten till den nya lägenheten
Största förändring 2009: Slutat på Telia
Bästa maträtt 2009: Sommarsallad
Bästa Restaurang 2009: Nem Nem Quán
Bästa TV-program 2009: Inlåst TV4
Bästa Radioprogam 2009: På nätet
Bästa Serviceföretaget 2009: Nordea och min banktjej Lotta!
Bästa flyttfirman 2009: Västkustens Flyttexpress
Bästa Meetup 2009: SSWC – Sweden Social Web Camp
Bästa Säng 2009: Kungsängen Bra säng till bra pris, service = minus
Bästa Blogg 2009: Lilla Gumman
Bästa Tjejträff 2009: Geekgirl Meetup
Bästa webbtjänst: Dropbox
Bästa musiktjänst: Spotify
Bästa Filmtjänst: Headweb
Bästa TV-Play tjänst: Tv4 anytime, Värt varje krona
Bästa Bok: Conn Iggulden, Stäppens Krigare
Bästa Glass: Ben & Jerry, halfed baked
Bästa Mäklaren: Marcus Göransson, Bjurfors

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.