Minnen från glada 80-talet, del 1 – Vem har inte spelat in Tracks?

Mitt 80-tal, mitt kära 80-tal… musiken, kläderna, frisyrerna lever fortfarande kvar. Men kommer vi verkligen ihåg allt? Först var det ju Poporama, som sedan gick över till Tracks 1984, ett radioprogram med den allra nya hetaste musiken. Hur många gjorde inte som jag. Satt framför sin dubbeldäckare till bandspelare och spelade in radioprogrammet och var noga med att försöka få bort allt prat. Även om Kaj Kindvall var en person som man gillade att höra så var det inte någon man vill ha på sitt band. Detta band hade man sedan i sin freestyle eller walkman. Jag var duktigt och sålde jultidningar på hösten så att jag kunde plocka ut både prylar och pengar. Jag kunde även få en del egna jultidningar och nu när jag har flyttat hittade jag bl.a dessa. Tänkte att jag skulle dela dessa med er.

Kan laddas ner här>>

Kan laddas ner här>>

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.