Vilken underbar dag!

Idag är det en bra dag. Jag är på Yasuragi Hasseludden och skall snart äta middag med alla som är med på #24hbc ( 24 hour business camp). Ser verkligen fram mot dessa dagar då vi skall jobba med MobiPlaza, det skall bli hur kul som helst.

Ni kan följa vår utveckling av mobilsajten via vår sida MobiPlaza.se. Vi kommer sända en hel del via Bambuser på sajten.

Sedan finns det ju en annan rolig nyhet. Jag har budat på en lägenhet i Skärmarbrink vid Globen och idag blev det klart att jag fick den så den 1 december blir det flyttdags. Skall bli hur kul som helst att få flytta in en helt ny lägenhet… mer om detta kommer jag skriva till helgen när jag är hemma igen.

Ett svar på ”Vilken underbar dag!”

  1. […] was to create … 24hbc took place at Hasseludden Yasuragi, about 20 min drive from Stockholm. …Vilken underbar dag! | Suzannes.seIdag ¤r det en bra dag. Jag ¤r p Yasuragi Hasseludden och skall snart ¤ta […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.