Ja, vad ska jag säga. Idag har egentligen varit en bra dag men samtidigt en dag som har prövat mitt tålamod något enormt. Men som jag brukar säga det finns värre saker i livet. Men det som jag vill berätta som förvånade mig var att mitt twitterkonto vart stängt idag. Först trodde jag att det var nått fel. Men sedan när jag kom hem så visade det sig att det var stängt på grund av spam. Roligt är att jag inte har spammat. Jag mailade dem direkt och det tog inte mer än 10 minuter så var mitt konto uppe igen. Men det som slog mig var den känslan jag fick när jag inte kunde logga in. Nästan panikartat kände jag hur pulsen gick upp och jag insåg att jag måste få koll på mitt konto. Först trodde jag också att det var någon som hade tagit det. Att de hade kommit på mitt lösenord osv. Men tydligen är det så att det är många som har blivit drabbade. Att det verkar som att twitter har problem. Men som sagt nu är det frid och fröjd igen.

Har även varit och sett den nya Harry Potterfilmen och tyckte allt att den var okey. Mer tänker jag inte säga men en bloggkollega har skrivit lite om det. Efter detta så åt jag en god cesaersallad på Scandic Malmen och lite jordgubbar med glass. Tog sedan en promenad från Medborgarplatsen till Gullmarsplan.

CesaersalladJordgubbar o glass

På vägen så gick vi förbi en videobutik. Jag tänkte: “Oj vad länge sedan jag hyrde en film.” Förr gjorde jag det väldigt ofta. jag älskar ju att titta på film. Hittade då denna box. Den önskar jag mig någongång. Älskar Gilmore Girls. Kan inte förklara varför men jag blir bara glad av att se den serien. Synd att den är slut.

Gilmore Girls

Nu är klockan sent iallafall och jag skall lägga mig. Imorgon åker jag till Göteborg ett par dagar vilket skall bli jättekul.