Nu nalkas det sommar..

Jag har köpt ett par stövlar och inte vilka som helst….

Festivalstövlar

utan ett par som jag kan ha när jag är på Where The Action Is på fredag. Om du har max 25 så passa på och bjud en kompis, vi har några biljetter som man kan få köpa billigt två för en. Vi kommer även twittra #wtai samt köra bloggy (http://wtai.bloggy.se) på plats så haka på vettja.

En annan stor sak som händer är att när det är sommar är det dags för nya sommarmobilen. I år blir det inte så svårt. Jag skall ha en ny iPhone 3Gs läs mer om den på teliaiphoneblog.

Imorgon skall jag åka båt men innan dess skall jag ha gjort klart en del jobb, suttit i några möten och framför allt hittat mina nya linser i någon av alla mina flyttkartonger 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.