Igen dag är den andra lik…

Vem väntar alla på?

En del dagar börjar konstigt och fel men slutar helt underbart. Igår var en sådan dag. Men jag är positiv så jag skriver om vad som hände efter klockan två då begav vi oss ner till stan för att ta en båt ut till Stora Bältskär. ( tror jag det hette ) En av mina jobbarkompisar har ett underbart litet ställe där som vi skulle tillbringa kvällen där tillsammans hela gruppen. Först när vi kom ner utanför Grand så stod det massa folk.. undras vem de väntade på?

VaxholmUt med båt

ute till skärgårdenUte på en öFörrättFörrätt med getostGrillatKladdkaka

Efter att ha suttit i solen och bara myst och pratat bjöds det på riktigt riktigt god mat. Helt underbart. Detta är en stund som jag har sparat i mitt minne som favoritstund. Tack alla!

2 svar på ”Igen dag är den andra lik…”

  1. Detta såg underbart ut!
    Har du kommit tillrätta i Stockholm nu?
    Var i Stockholm bor du?
    Kram

  2. Hej Bettan
    Ja det får jag nog säga. Jag bor i Enskede Gård nära Globen. Lagomt nära stan och ser en massa grönska utanför fönstret. Önskar jag kunde få vara lite mer ledig så jag fick göra i ordning mer hemma, men det kommer ju så 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.