Vi har vunnit GULD!

One Show i New York är nu avgjort och vår facebookapplikation Our Song som vi tog fram för Max25 och Telia Musikbutik med Daddy vann Guld. Hur kul som helst! Man bugar och bockar och tackar för alla gratulationer. Hade jag varit där hade jag sagt:

Jag vill tacka, Dennis för att du alltid är en fröjd och jobba med. Daddy för att ni är så kreativa och för att ni alltid tänker utanför ramarna. Sedan hade jag även tackat juryn som så snällt hade valt att ge guldet till oss.

2 svar på ”Vi har vunnit GULD!”

  1. Gustav M skriver:

    Och om jag hade varit där hade jag applåderat som fasen efter ditt tack-tal, och kanske ev. torkat en liten tår (helt improviserat). =)

  2. Attans, att jag inte fick hålla talet då 😉 hehe… ses vi på torsdagkväll?? 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.