Jag skall på hajk i augusti!

Nu tror nog alla som känner mig att jag har blivit helt knäpp. Suzanne på hajk är väl inte nått man kan tänka sig direkt.

Men detta är inte vilken hajk som helst utan : Sweden Social Web Camp. Den 21-23 augusti skall vi tillbringa helgen på en egen ö i Blekinge Tjärö. Vi kommer prata allt mellan himmel och jord när det gäller webben och sociala media. Känns helt underbart.

Tomas som driver detta skrev om en vision om en twittrande buss och tydligen så snappade SweBus upp detta och förhandlingar pågår, underbart. Tänk vilken rolig och spännande värld vi lever i.

Om ni vill joina så skynda på innan det blir fullt!

6 svar på ”Jag skall på hajk i augusti!”

 1. Pär N. skriver:

  Cool!Hade jag varit mer inblandad i sociala medier och inte på tjänsteresa (i Milano! stackars mig!) skulle det ha varit helkul att hänga på.

 2. hehe förlåt om jag bara tycker lite synd om dig, jag tror du kommer ha de skönt i Milano.. där har de massa fina och roliga skor 😉 Skall bli kul och träffa massa anda webmänniskor 🙂

 3. Pär N. skriver:

  Nä, knappast synd om mig 🙁 Jag är medlem i en internationell biblioteksorganisation (www.ifla.org) till 2011 och får åka på det stora årliga mötet i augusti, så jag vet redan att jag ska till Brisbane, Australien 2010 och San Juan, Puerto Rico 2011 🙂

 4. hmmm nu tycker jag inte alls synd om dig 😉 hehe låter underbart ju!!
  du har sett våra nya blogg va? http://www.pocketblogg.se 😉

 5. Pär N. skriver:

  Jodå! Väldigt snyggt och snabbt jobbat. Och det verkar som om bloggyanerna sprider budskapet 🙂

 6. hehe ja det hoppas jag 😉 ja @sjumilakiv har gjort ett hästjobb 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.