Idag är det Geek Girl Meetup

För er som inte kan närvara så kan man ta del av detta event via olika sätt på nätet.

Nu skall jag passa på och njuta av en underbar dag med massa roligt jag avslutar med att säga: I´m a geekgirl and I`m proud! 🙂

2 svar på ”Idag är det Geek Girl Meetup”

  1. Hoppas du hade det riktigt bra!
    Och att killarna bjöd på god mat!
    Hur var lägenheten i Stockholm?
    Kram

  2. Hej Bettan 🙂 lägenheten var perfekt.. har sagt att jag vill ha den. Men inväntar nu på besked om att jag kan få hyra den lagligt i 2:a hand ett år. Håller tummarna. Lördagen var helt underbar. En lördag med massa likasinnade tjejer, superkul var det iallafall och jag ser fram mot att göra det igen:) maten var jättegod!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.