Veckan som gått

Jag är inte den som vill klaga på nått sätt, men denna vecka har gått så fort. Jag har inte hunnit med att ens andas utan allt har gått i raketfart, här kan vi verkligen snacka om turbo-3G eller 4G. I söndags tågade jag upp till Stockholm och fick en skön söndagskväll med tv tittande. Sedan började måndagen med heldagsmöten på dagtid och jobbande på kvällstid. Nästa dag var en ny dag med nya heldagsmöten, jobbande på kvällstid. Ja, så har det rullat på denna vecka. Men jag har haft roligt också, det skall inte förnekas. Jag har träffat massa nya roliga människor och det ger energi så att man orkar hålla på lite till.

Lunch på EastLisa Sjödahl

Lunch på East med Dennis och trevliga Lisa Sjödahl på Glife.

Det tråkiga är när man jäktar runt är att man hinner inte njuta lite. Jag önskade att jag hade fått mer tid med de människorna jag hann träffa. Tiden kändes alldeles för kort. Min vecka var verkligen helt hysterisk, nu när jag tänker tillbaka på vad har jag egentligen gjort så är det svart. Tomt. Jag kollar i min kalender och ser möten, möten, möten, möten… hela tiden. Kvällarna vet jag att jag satt och svarade på mail, försökte göra underlag men det fick hela tiden prioriteras om. Jag sov nästan ingenting vilket är inte bara dumt utan rentav korkat. Men jag var så uppe i varv så jag kunde inte slappna av. Efter en lång tågresa på fredagen så tillbringade jag ändå kvällen hemma hos Jenny. Tänkte inte alls på vad klockan var utan kom hem sent på natten eller som min mamma skulle säga tidigt på morgonen. Skönt var det iallafall att få njuta lite av att bara få vara. Lördagen blev stilla väldigt stilla. Läste en bok och bara var lite. Underbart! Nästa vecka kommer bli också bli händelserik men inte lika hysterisk. Och jag skall bli bättre på att andas lite och njuta lite för när det väl kommer till vad som verkligen är viktigt i livet så är det inte en massa möten, då är det just tiden att träffa andra människor, att få lära känna andra människor som är så mycket mer värt. Men för att saker och ting skall bli verklighet så gäller det att göra en förändring, en drastisk sådan, så en sak i taget så kommer detta gå bra. Nu skall jag fortsätta men en lugn söndag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.