Melodifestivalen 2009

Eftersom detta är min blogg så får jag ju skriva lite om vad jag vill. Nu vill jag skriva om Melodifestivalen som börjar ikväll.

För er som vill ha lite Melodifestival i era mobiler kan smsa melodi till 72240 och kolla in vår mobila Melodifestivalsajt. Vet att vi har en tävling där om biljetter till den Stora Eurovisionsfestivalen.

Jag kommer rapportera under kvällen på min mikroblogg om vad som händer. Kvällens deltävling är i mitt kära Göteborg och med ett spännande startfält så skall det bli riktigt kul och höra och se vem som går vidare. SVT har redan nu lagt ut så att man  kan lyssna på låtarna. Jag vill dock inte höra något innan kvällen. Jag vill att det skall kännas som förr, att man blev överraskad.

Nu skall jag ner på stan och försöka hitta något att ha på mig ikväll!

2 svar på ”Melodifestivalen 2009”

  1. Tack!!!!
    För din rara kommentar!
    Den ska jag visa hela familjen!
    Jag vart så glad att jag bara sitter och ler stort nu:)
    Kram

  2. Du är för go du 😉 *fniss*

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.