Vinna, vinna, vinna… hålla tummarna..

Om t?ingen
Nu är det gjort, nu har jag skickat in anmälan till Gyllene Hjulet.

Det är en tävling för årets bästa publika event. Jag har anmält vår iPhonelansering och efter flera timmars jobb så är jag lycklig och stolt över att jag har lämnat in anmälan. Framför allt är jag så tacksam och glad över att jag fick uppleva vår lansering. Den var verkligen allt det som jag kunder drömma mig om. Ända sedan jag var liten har jag ju varit uppvuxen med Apple datorer. Steve Jobs är för mig en stor förebild, att mitt jobb fick möjligheten att sälja iPhones i somras var verkligen allt jag kunde önska. Att jag dessutom fick vara med och uppleva detta och vara med och jobba med lanseringen är ett minne som jag aldrig kommer att glömma. Så nu hoppas jag att fler än jag håller tummarna för mig och mina kollegor, att fler än jag tycker att vi gjorde ett bra jobb med lanseringen. Snälla håll tummarna för oss! 😉 P.s vill tacka alla mina kollegor, alla kunder som köade och TACK Steve Jobs! D.s

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.