Nu kan man beställa pizza på nätet..

2009-01-03_1753

Får erkänna jag har en stort intresse i att surfa runt på nätet och leta efter roliga saker och har hittat en onlinepizzeria. Där man kan beställa pizza via nätet. Det enda man som ”Geek” saknar är att man vill via sms få bekräftelse på sin beställning, sedan när den skickas ut samt när de räknar vara framme. Gärna med GPS så att man kan följa sin pizza. Jag vill naturligtvis även kunna betala med mobilen. Att betala med kontokort är ju gammalt inte alls innovativt och nytt. 

Om jag fick önska så skulle det finnas fler saker att beställa hem. Jag är ju oftast aldrig hemma utan alltid på resande fot jag skulle uppskatta om jag kunde göra en lista på allt som jag ville skulle komma hem. Men som sagt det kanske är en modern butler jag söker? 🙂

7 svar på ”Nu kan man beställa pizza på nätet..”

 1. ”Modern butler”. But my dear, låter mer som du efterlyser en Personlig assistent 😉

 2. Ja, det hade inte heller varit fel ställer du upp??? 🙂 haha

 3. Tja, du tänker dig en personlig assistent-setting à la ”i en annan del av TS”?

 4. hehe nää bara min personliga!! 🙂 jag får jobba på att få en på jobbet med, hehe….

 5. Aha, fast jag undrar då om inte det du efterlyser är inom en helt annan genre? Låter mer som typ en ”betaltjänst” som av den sorten som inte är tillåten i Sverige 😉
  Hoppas du mår bättre nu!

 6. Tack vännen jag mår bättre är feberfri så snart är jag på benen och skuttar.
  Vad jag har hört så är numera hushållsnäratjänster avdragsgilla??? 😉

 7. Visst, och nu har du ju även 50% rabatt på ROT-avdragen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.